Tabara foto 2016 – ultimele locuri

colorcam tabara

Dragi liceeni – artisti fotografi,

mai sunt doar cateva locuri libere in tabara foto de la Centrul de vacanta Sambata din judetul Brasov.

Acelora dintre voi care au fost atinsi de microbul fotografiei, va reamintesc ca pe langa activitatile prin joc dedicate domeniului foto, programul taberei abunda in explorare, drumetii, concursuri, olimpiada sportiva in Adventure Park, film si cafenea tematice, foc de tabara cu lansare de lampioane, karaoke, simulare de shooting in studio foto, alegerea unui mini-portofoliu care se va tipari ulterior pentru fiecare taberist precum si o tona de activitati distractive in echipa.

Tabara te invita sa te relaxezi in zona Brasovului, sa cunosti tineri noi din toata tara, unici dar pasionati de acelasi lucru ca si tine – fotografia, sa te afli in prezenta unor animatori socio-educativi care “respira” distractia, jocurile si parcul de aventura.

Ai ocazia sa facem cunostinta, eu sa-ti impartasesc din experienta mea de fotograf profesionist de 8 ani de zile iar tu sa-mi povestesti cu entuziasm despre cum se simte fotografia in corp si ce culoare are visul tau de fotograf.

Conditiile de cazare si masa sunt excelente iar ca sa intuiesti atmosfera razacioasa care va fi, poti trage cu ochiul la taberele desfasurate in trecut in locatie.

Ai toate informatiile pe pagina organizatorului, Asociația Centrul de Copii și Tineret “Sfântul Sebastian”, al carui presedinte este si directorul taberei noastre, Flavius Sava, cel care supervizeaza inscrierile, buna desfasurare a tuturor lucrurilor pe parcursul taberei si calitatea divertismentului.

Te poti inscrie direct pe acest link: http://taberenationale.ro/inscriere/

Pregateste-ti aparatul foto si valiza, pentru ca te asteptam la poze, distractie si socializare!

Pe curand!

Facebook Comments