Sesiune foto cu familia, de Paste

Paste 2016

Dragi prieteni,

nu stiu voua cum va trece timpul, dar  parca mai ieri-alaltaieri era………Craciunul!!!

Zboara timpul extraordinar de repede, e deja primavara si acusi-acusi e 1 mai!

In afara ca postim, ne curatam casele si donam ce nu ne mai foloseste ca sa facem loc la electrocasnice, mobilier, haine si alte lucruri noi si in afara ca facem cadouri celor dragi si shopping ca pentru bal, de Craciun si de Paste, tot omul isi face fotografii profesioniste.

De ce?

Pentru ca, daca nu cu ocazia sarbatorilor, atunci cand??

Timpul trece, copilul a crescut, tatal are jumatate din par incaruntit, doamna a mai pus 3 kg in ultimul an si despre riduri nu vreau sa aduc vorba, bunica s-a mutat la cer si, cel mai grav, mai bine de jumatate din fotografiile familiei oricum zac intr-o unitate cu desktop si nu au vazut (si nici n-or sa vada vreodata) printul pe hartie, un album sau vreo rama.

Si cea mai TARE scuza pe care o aud cand intreb oamenii de ce nu isi fac fotografii profesionale cu familia, este ca nu au timp.

Timp cadou, nu pot oferi.

Dar pot ajuta cu o oferta, asa ca am programat doua dupa-amieze in aprilie, in zile de duminica si am pregatit un pachet de servicii la pret excelent, pentru a face fotografii de Paste.

Cand:

10 aprilie si 24 aprilie 2016, de  la orele 14:00 – 20:00

Unde:

Locatia iti va fi trimisa dupa ce faci programarea.

Ce primesti?

ce primesti

Valoare totala:  380 lei

La ce pret primesti pachetul: 295 lei !

Ma intreb ce scuza ai mai putea avea acum!

Si daca esti curios sa vezi cum ar putea arata o sesiune foto de familie in studio, te invit sa vezi o mostra aici.

Pentru ca oferta e de Paste, am si un cadou, care urca valoarea ofertei la 500 lei:

cadou

Repet la ce pret primesti pachetul: 295 lei !

Programarile se fac la telefon 0744 431 057, la email mihaelabucataru@gmail.com sau aici.

Pe 24 aprilie sunt Floriile si daca doresti sa faci cadou unei persoane cu nume de floare o sesiune foto cu familia de Paste, te anunt ca oferta aceasta se poate achizitiona sub forma de voucher personalizat cu numele cadorisitului. Pentru a orchestra cadoul acesta la timp si in mod elegant, contacteaza-ma.

Acestea fiind scrise, astept cu nerabdare sa ofer canvasuri cadou celor programati pana la 1 aprilie, sa cunosc oameni noi doritori de amintiri de calitate si sa ofer bucurie in imagini aproape de sarbatoarea Invierii.

Te astept cu drag!

Facebook Comments