Imagini – Free Drug Smile, Arena Mall, Bacau

Iata contradictia dintre privirea persoanei pozitive – sanatoasa, vesela si plina de viata – si privirea persoanei dependente – pierduta, trista, deznadajduita.
Cele doua fotografii, care reprezinta ideea mea de a “zambi fara droguri”, se gasesc in expozitia dedicata evenimentului, in Arena Mall – Bacau, intrarea dinspre Billa.
Pentru cei care se intreaba, in cele doua ipostaze, este o singura persoana – Daniela (careia ii multumesc, pt ca a avut dispozitie sa imi pozeze atat de realist).

Free Drug Smile, pe 18 noiembrie, a fost un cuvant bine spus. Organizarea minutioasa, o echipa bine pusa la punct, initiativa, dorinta de schimbare si foarte multa munca, au facut ca prezenta participantilor la eveniment sa fie impresionanta. Varste din toata gama, entuziasm contagios.
S-a cantat, s-a dansat, s-a admirat expozitia de arta; am invatat de la reprezentantii Crucii Rosii cum sa acordam primul ajutor, am fost informati despre efectele distructive ale drogurilor. Trecatorii aflati la cumparaturi in mall s-au oprit intrigati si au ramas pana la sfarsitul spectacolului.

Nu stiu cati dintre cei prezenti vor renunta la obiceiurile rele sau cati vor ramane de neclintit cand se va ivi ocazia sa testeze substante dadatoare de adictie, insa mesajul a fost transmis.

Anul viitor poate vom avea un feed-back in cifre, imbucurator.

Fotografiile realizate la acest eveniment vor fi reunite intr-un banner gigant.
Cand e gata, il vezi putea vedea pe blog.

Iata cum a fost aceasta editie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments