Testimonii

|

„Nu ma consideram o persoana fotogenica si de aceea acceptam cu greu sa mi se faca fotografii. Obiectivul era un ochi critic, un simbol al propriilor mele nemultumiri, al propriilor temeri. Treptat, atmosfera relaxanta,  tonul calm dar sigur al fotografului din fata mea, m-au incurajat sa uit de fricile cu care venisem. Ca un adevarat profesionist, Mihaela mi-a dat senzatia ca eram doar eu cu mine insami. M-am recunoscut cu uimire in fotografiile ei si m-am placut… pe mine! Am vazut acea frumusete pe care mi-o negam. Pt ca un fotograf profesionist asta face: elibereaza frumusetea din noi! „

Catalina Costin

|

„Miha este o profesionista. Vrea perfectiune in ceea ce o priveste: atat in pozele pe care le face, cat si in felul cum se comporta cu persoana sau persoanele din fata ei.

Are rabdare cu copilasii… Am vazut-o pozand, anul trecut, in sesiunile foto pentru Craciun.

Copilasi nazdravani, agitati sau plangaciosi, cuminti sau timizi, zburdalnici…pe toti i-a susprins in ACEL MOMENT.

Se implica atat in realizarea unei fotografii reusite, cat si in comunicarea de la inima la inima cu cei din fata aparatului foto.

Pune suflet in tot ceea ce face…

…fotografii cu suflet , pline de sensibilitate, delicate, surprind momente unice si tainice, naturaletea si firescul, dar si puterea din adancul omului sau lucruri nevazute pentru majoritatea oamenilor, ea le pune intr-o fotografie.

:)”

Simona Maria Petraru

|

„A fost un cadru de poveste, cald si primitor. Mihaela ne-a fotografiat cu voiosie si atentie, frumos si profund. Andrei s-a simtit bine, a intrat in atmosfera creata, s-a jucat si a apreciat apoi fotografiile. Si noi, au fost minunate. Multumim!!!”

Iuliana Dragan

|