Povestea taberei “Sunt. Fotograf!” 2013, editia I

 f69e3-afis-sf-res700

E o poveste?!
Se spune că însuşirea teoriei stă la baza învăţării, însă în Arta Fotografică această zicere nu adaugă educaţional valoare, dacă nu este expusă practicii. Teoretic şi informaţional, Google este un prieten de nădejde şi atotştiutor, la fel cum toate site-rile de artă fotografică îţi pot deveni surse de inspiraţie stilistică. Însă cel mai bun îndrumător pe Calea ta…..eşti doar Tu!
Ştim că vrei performanţă şi eficienţă iar training-urile unde ţi se toarnă în minte reţete şi sfaturi,sunt genul de expunere care te pune mai puţin în valoare, obişnuindu-se ca cel de la pupitru să te privească din poziţie superioară, pentru că “ştie” mai multe decât Tine şi “te învaţă”.
Ghici ce!? Nu promovăm felul asta de experienţă!!
Suntem „oglinzi” orientate spre Tine! Reflectăm ceea ce tu alegi să fii!
Tabăra ,,Sunt. Fotograf!” este dedicată Ţie, unicităţii tale, poveştii tale în imagini, ideilor tale şi perspectivei tale asupra lucrurilor, aşa cum vei alege să ni le dăruieşti. Suntem privilegiaţi să ne aflăm în compania Ta timp de o săptămână, să-ţi vizionăm fotografiile, să ţi le tipărim cu ajutorul echipei foto Epson şi să ţi le expunem în centrul Braşovului de unde te va vedea o ţară întreagă. 
Da, cu Tine vorbim! Nu e nimic de învăţat! Eşti perfect aşa cum eşti. Şi suntem nerabdători să te cunoaştem şi să te oglindim.
,,Tu” şi nu o copie a unei alte persoane, ci original prin trăirile, percepţiile, emoţiile şi viziunea ta artistică asupra lucrurilor spre fotografiere pe care ţi le vom supune privirii. Nu contează ce aparat foto deţii şi nici epitetul cu care te-ai etichetat singur sau cu ajutorul altora, de habarnist, începător sau avansat, ci contează să ai curajul şi dorinţa de a participa la o experienţă unică de descoperire artistică personală, desfăşurată chiar în inima României, lângă Braşov, unde exerciţiile practice şi experienţele foto trăite, alcătuiesc principiul de bază pentru succes.
Nu te îngrijora cu privire la ce mănânci, unde dormi şi ce faci acolo, pentru că echipa de profesionişti de la Pensiunea Oficial*** din Prejmer, cunoaşte doar noţiunea de răsfăţ. În plus, apetitul pentru fotografie, experimentat doar sub formă de joc şi activităţi nonformale,îţi va fi potolit cu Portret, Studio, Fotografie nocturnă, Macro şi Peisaj (cetatea Prejmer, cetatea Râşnov, Poiana Braşov, Braşov – vechiul Kronştadt).
Suntem un număr perfect de trei “oglinzi fotografice”, Mihaela Bucătaru, Irinel Cîrlănaru şi Petru Silvestru, alături de trei animatori socio-educativi responsabili cu distracţia, surprizele şi atmosfera incendiară din timpul liber şi de seară.
Cu noi practici  şi îţi experimentezi propriul vis. Tu ai bisturiul cu care tai sau adaugi doar ceea ce te reprezină. Tu eşti la pupitru şi decizi dacă steaua ta e să fii fotograful care va face istorie.
Descoperă-te alături de noi aşa cum nu ai mai făcut-o vreodată până acum, scrie-ţi povestea fotografică, fii Tu însuţi!
Te aşteptăm curioşi să povestim împreună, în intervalul 2-9 august 2013.
Ai auzit bine, nu e  o poveste!
Facebook Comments