Portret de Mos Craciun

header post mos

Pe Mos Craciun, cel cu care anul asta colaborez la Mini-sesiunile foto “Mos Craciun isi face album cu copiii cuminti”, il cunosc din 2013.

Desi i-au trebuit universului 2 ani ca sa alinieze planetele si sa lucram impreuna ca echipa, tin minte ca azi reprezentatia de atunci, sustinuta in casa unei cunostinte, in fata unui grup de copii mari, mici si foarte mici, nerabdatori sa-si primeasca darurile si curiosi sa desconspire minciuna imbrobodita de atatia ani de catre parinti.

Mosul era dotat cu costum bine cusut, avea fata pudrata cu praf de stele si un discurs inchegat, placut, vesel, lipsit de moralizare si plin cu versuri.

In plus, statea cuminte la testarea cu trasul de barba atunci cand copiii contrariati strigau sus si tare ca Mos Craciun nu e real.

Este!

Este mai real decat iti vine sa-ti crezi ochilor cand apare pe usa casei………….

Cred ca atunci, in 2013, am si vazut mini-sesiunile de Craciun puse in aplicare si introduse in oferta mea catre clienti si, desi in 2014 nu am colaborat cu Mosul, iata ca atunci cand oamenii sunt pregatiti, lucrurile se intampla.

Mosul se ocupa cu acest mestesug de 8 ani de zile, initial incepand aceasta ocupatie la nivel familial si extinzandu-se cu activitatea odata cu trecerea timpului si imprastierea informatiilor despre serviciile lui.

Mosul este disponibil la inchiriat, pentru seara de 24 (desi, cred ca lista aceea deja da pe dinafara), pentru serbari la gradinite sau pentru alte proiecte unde ar putea ajuta cu serviciile lui.

Acestea fiind spuse, Mosul te asteapta cu drag la fotografiat impreuna, in Bacau pe 5 decembrie si in Iasi pe 12 decembrie.

Sa nu uiti ca are pentru tine si un cadou.

Si…..si un concurs.

Mosul te asteapta, cu drag!

 

 

Facebook Comments